Download Lagu Via Vallen Karma Mp3

VIA VALLEN - KARMA [Official]
Nama:VIA VALLEN - KARMA [Official]
Duration:00:04:34
Date:03 November 2018
View:877.5K
Genre:Unknown
Like:9.9K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official]

#viavallen #karma #omsera

TITLE : Karma
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Najat Braves (GUYON WATON)

KARMA LIRIK


Ojo salahke aku
Wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno adzabe

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

NDX AKA Bojoku Ketikung ChordNDX AKA Bojoku Ketikung Chord
Date : 24 February 2016

Most Populer Mp3

Nella Kharisma Kapten OlengNella Kharisma Kapten Oleng
Genre : Unknown
View : 1.4M
Punk Rock - Kusambut Pagi HariPunk Rock - Kusambut Pagi Hari
Genre : Unknown
View : 714.3K
Ria Amelia - Bawalah AkuRia Amelia - Bawalah Aku
Genre : Unknown
View : 146K
Payslip - Semangat Yang Hilang Feat IzoPayslip - Semangat Yang Hilang Feat Izo
Genre : Unknown
View : 230.5K
NDX A K A Tresno Ra Bakal LunturNDX A K A Tresno Ra Bakal Luntur
Genre : Unknown
View : 19K
AZMI - PernahAZMI - Pernah
Genre : Unknown
View : 1.8M
Radja - Ga Ada WaktuRadja - Ga Ada Waktu
Genre : Unknown
View : 1.1M
Tipe X - Mereka Tak Pernah Mengerti 2001Tipe X - Mereka Tak Pernah Mengerti 2001
Genre : Unknown
View : 101.5K
LSISTA - JALARANKULSISTA - JALARANKU
Genre : Unknown
View : 65.5K
Intan Rahma - Wegah KelanganIntan Rahma - Wegah Kelangan
Genre : Unknown
View : 520.2K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us